piros virág

Újdonság

Tudta Ön hogy az Önnel szemben álló beszégető partnere az első 5 percben eldönti, hogy hogyan viszonyul Önhöz. Pusztán az öltözködése, ápoltsága, hanghordozása alapján. Ez a kialakult kép (pozitív, vagy negatív előítélet) fél órás beszélgetést követően sem változik meg lényegesen. Hát igen. Az első benyomás nagyon fontos!

Ma már senki sem lepődik meg azon, ha a valamit magára adó üzletember, vagy akár magánember nem papírfecnire firkálva adja meg telefonszámát és e-mail címét partnerének, hanem elegánsan névjegyet cserélnek. Persze névjegy és névjegy között is óriási különbség lehet. Egy igénytelenül elkészített darab ronthat az összbenyomáson. Egy gondosan megtervezett szolíd, de elegáns darab pedig azt az üzenetet közvetíti Önről, hogy igényes és az ilyen aprónak tűnő részletekre is ügyel. Ha Ön azonosulni tud ezzel a gondolatmenettel javasoljuk vessen egy pillantást a szolgáltatások ill. munkáink című oldalakra, ahol az image-alakítás egy pár fontos eszközét ajánljuk figyelmébe.

Az itt szereplő termékek közül is az egyik legérdekezebb újdonságunk a névjegy CD (pl.: 1, 2; a minták PDF formátumúak, a szükséges Acrobat Reader letölthető innen), ami a színes névjegykártya továbbfejlesztett változata.

A névjegy CD a hagyományos színes névjegykártyához képest az alábbi plussz (multimédia) lehetőségeket nyújtja:

A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. A névjegy CD kapcitása 30 MB, ez pontosan elegendő a bemutatkozásra szánt anyagok elhelyezésére. Legyen Ön akár egy végzős egyetemista, egy állásvadász, kereskedő, művész, PR szakember, vagy akár egy magánember, ezt a termékünket pont Önnek találtuk ki.

Hogyan készül?

Frappáns megoldás a személyes vagy céges web oldalt a névjegy CD-re írni. Ha a web oldalt is mi készítjük, garantáltan rá fog férni a teljes tartalom (szöveg, kép, hang). Így akkor is elérhetővé válik Önről minden fontos információ, ha partnere nem rendelkezik internet eléréssel. A web oldal tervezés és üzemeltetés szolgáltatásunkról a szolgáltatások menüpontban olvashat részletesebben.

Újdonság :: Szolgáltatások :: Munkáink :: Rólunk :: Kapcsolat

Copyright © 2005 Art of Web

XHTML ellenőrzés CSS ellenőrzés