kék írisz

Munkáink

Hogy megkönnyítsük a választást, és lehetővé tegyük, hogy "képet" alkothasson a termékek várható minőségéről, összeállítottunk egy listát. A felsorolás minden termékcsoportra tartalmaz példákat. Az összes elkészült munkánk nem szerepel az oldalon, viszont minden jelentősebb munkánkból egy-két mintát megtekinthetnek. Ez azért is van így, mert több termékünk személyes adatot is tartalmazhat, amit csak ügyfeleink hozzájárulásával közölhettünk. Reméljük ennek ellenére sikerül érdeklődésüket felkelteni.

A minták pdf formátumúak, ezek megjelenítéshez szükség van az ingyenes Acrobat Reader programra. Ha még nem telepítette a gépére innen letöltheti.

Itt hívjuk fel szíves figyelmüket, hogy az itt látható oldalak, tervek szerzői jogvédelem alatt állnak. Így a honlap egyik részlete sem használható fel az Art of Web Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül. Köszönjük, hogy ezt tiszteletben tartja!

színes dokumentumok

weboldalak

konzultáció

Esettanulmány 1.:
Ügyfelünk Windows 98-at futtató gépét internetezésre használta minden küldönösebb védelkezés nélkül. A gépet vírusok és kém- és hírdetés-szoftverek teljesen használhatatlanná tették. Adatait megtisztítottuk a fertőzéstől és biztonsági mentést készítettünk. Javasoltuk egy bizosnágosabb operációs rendszer és egy hatékony víruskereső jogtiszta vásárlását a legkedvezőbb feltételekkel. A rendszert újratelepítettük a víruskeresővel együtt. Az adatokat visszaállítottuk. A védekezésnek hála, azóta incidens nem történt.
Esettanulmány 2.:
Ügyfelünk mobiltelefont és digitális fényképezőgépet szeretett volna vásárolni, de nem tudott eligazodni a hirdetések tengerében. Felmértük az igényeit és mindkét termék esetén 3-3 javaslatot tettünk a számára leg költségkímélőbb készülékekre vonatkozóan. Választását követően segítettünk a berendezéseket üzembe helyezni, és rövid oktatás keretében megtanítottuk az eszközök hatékony használatát. Később a felmerült kérdésekkel kapcsolatban telefonon nyújtottunk segítséget.
Esettanulmány 3.:
Ügyfelünk internet kapcsolatot szeretett volna létesíteni, de nem tudta, hogy jelenlegi gépe alkalmas-e, vagy milyen kiegészítések szükségesek, valamint melyik szolgáltatást célszerű választani az ő esetében. A körülményeket megvizsgáltuk. Ügyfelünk számára a kábeltv-s internet tűnt a legjobb választásnak, mivel vezetékes előfizetését meg kívánta szüntetni. A számítógépen memóriabővitést és operációs rendszer cserét, valamint víruskereső beszerzését javasoltuk. A rendszert a javaslatunk elfogadását követően a legkedvezőbb árakon átalakítottuk. A szoftvereket az adatok mentését követően telepítettük. Egyidejűleg segítettünk az internet előfizetés adminisztrációjában is, élve az akciók által nyújtott előnyökkel. A kapcsolat kiépítésekor a legfontosabb szoftvereket telepítettük (biztonságos és szabványos böngésző + bővítményei valamint levelező program), valamint a használatukat megtanítottuk.
Esettanulmány 4.:
Művész ügyfelünk személyes honlapon keresztül szerette volna a tevékenységéről szóló információkat könnyen hozzáférhetővé tenni potenciális megbízói számára. Javasoltuk saját internetes név bejegyzését (www.ugyfel-neve.hu). Segítettünk a legkedvezőbb feltételekkel a név bejegyzés adminisztációjában. Elkészítettük a web oldalt, telepítettük az ügyfél internet szolgáltatója által biztosított tárhelyre. Beállítottuk, hogy a regisztrált név a saját honlapjára mutasson. A web oldalon a változó információkat szerződés keretén belül folyamatosan frissítjük.

Ha érdekli valamely termékünk/szolgáltatásunk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, vagy telefonon. Ha van e-mail küldés/fogadás lehetősége, az azért praktikusabb, mert az elképzelései felvázolása után a készített tervjavaslatokat gyorsabban tudjuk eljuttatni Önnek, így a megvalósítás ideje jelentős mértékben csökkenthető. Ugyanakkor költségkímélőbb is az Ön szempontjából. Amennyiben igényli, természetesen személyesen felkeressük, hogy konzultáljunk az igényeivel kapcsolatban. Ez esetben termék ára a konzultáció óradíját nem tartalmazza. Kérésére az igényelt szolgáltatásokkal kapcsolatban árajánlatot küldünk e-mailen, vagy telefonon szóban tájékoztatjuk.

Újdonság :: Szolgáltatások :: Munkáink :: Rólunk :: Kapcsolat

Copyright © 2005 Art of Web

XHTML ellenőrzés CSS ellenőrzés