sárga fű

Szolgáltatások

Válasszon szolgáltatáskategóriák közül a képaláírásokra kattintva.


Színes dokumentumok készítése

Gondolt már arra, hogy milyen sok információ elvész, amikor egy elektronikus dokumentum kinyomtatásra kerül. Sok esetben nem is készülnek színes dokumentumok, hiszen nyomtatáskor az eredmény úgyis fekete-fehér lesz. Ugye egyetért velünk, hogy mennyivel reprezentatívabb egy színes névjegykártya, névjegy CD, névkitűző, önéletrajz, szakdolgozat, pályázat, üzleti jelentés, prezentáció, kinyomtatott weboldal. Mindezek azt az üzenetet közvetítik Önről, hogy igényes, és ügyel az apró részletekre is. Talán ennek hatására jobban megbíznak Önben? Szívesebben kötnek Önnel üzletet? Könnyebben elfogadják érveit? Valószínű.

Egy biztos. Vállalkozásunk segíti Önt, hogy megőrizze a színek gazdag információ értékét és önmagáról, vállalkozásáról pozitív képet alakítson ki.

Az utóbbi ideig nem álltak rendelkezésre olyan eszközök, amelyekkel költség hatékonyan lehetett volna megfelelő minőségű színes dokumentumokat előállítani. Ma már ez nem így van. Az eszközök, kellékanyagok és főleg a szaktudás ma sem olcsó, de Önnek alkalmi igényei kielégítésére elegendő mindezeket szolgáltatásként igénybe vennie. Jó minőségben, a kívánt mennyiséget, elérhető áron.

Milyen előnyöket nyújt ez a szolgáltatás az Ön számára:

Miben lehetünk a segítségére?

Amennyiben az alábbi termékek bármelyikére van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal (ha rokon termék, de nincs a felsorolásban, akkor is):

Vissza a lap tetejére

Weboldalak tervezése kivitelezése, webhely üzemeltetés

Üzleti weboldalakat készítünk egyéni vállalkozóknak, kis és közepes méretű vállalkozásoknak. Személyes weboldalakat művészeknek, családnak, családtagoknak. Gyakori ügyfeleink non-profit szervezetek. Tapasztalataink szerint a fenti célcsoport "hiper árérzékeny", mondhatni a legfontosabb szempont a választásnál az ár. Az általunk készített oldalak amellett, hogy kedvező árúak, néhány olyan specialitással is bírnak, ami ma még a magyar Internetes piacon unikumnak számít. Melyek ezek?

Specialitások:

Miért fontos a szabványosság?

A megtervezett professzionális kinézetű oldal mit sem ér, ha nem kerül a nagyvilág által könnyen hozzáférhető helyre. A szolgáltatásaink keretein belül a teljes ügyintézést vállalaljuk. Ha igényli segítünk a tárhely kiválasztásában, a név bejegyzésben és üzemeltetésben. Ha azt szeretné, hogy könnyen rátaláljanak az oldalra, segítünk bejegyezni internetes keresőkbe. A legtöbb oldal tartalma folyamatosan változik, megbízása esetén az új információkat folyamatosan frissítjük.

Néhány javasolt (szabványos) eszköz az Internet böngészéshez:

Mozilla Firefox böngésző, az alapvető eszköz az Interneten barangoláshoz (ingyenes, magyar nyelvű, platform független, szabványos)

Acrobat Reader a PDF kiterjesztésű dokumentumok olvasásához, nyomtatásához (ingyenes, magyar nyelvű, platform független, kvázi szabvány)

Flash az izgalmas webes multimédia tartalmakhoz

iTunes/QuickTime a hang és mozgókép lejátszáshoz

JAVA az e programnyelven írt alkalmazások futtatásához (pl.: internet banking, online totó/lottó-fogadás, egyéb internetes vásárlás)

Vissza a lap tetejére

Hardver, szoftver szaktanácsadás, oktatás

Internet kapcsolatot szeretne? Számítógépet, nyomtatót, szoftvert, mobiltelefont, digitális kamerát vásárolna? Bővíteni szeretné a számítógépét? Szoftvert telepítene, beállítana? Adatait szeretné biztonságban tudni? Szeretné az eszközt, vagy szoftver jobban megismerni, de nincs ideje szervezett tanfolyamokon résztvenni és egyébként is csak a lényeg érdekli.

A számítógépet használók többsége nem akar elmélyedni a hardver, szoftver, telekommunikáció rejtelmeiben. Egyszerűen, mint eszközt, használni szeretné. Idegesítő módon, mégis sokszor kényszerül döntést hozni olyan kérdésekben, amihez nem rendelkezik megfelelő szakértelemmel. Ha hozzánk fordul tanácsért, ezeknek a problémáknak a nagy részét levesszük a válláról. Természetesen anyagi lehetőségei függvényében mindig Ön mondja ki a végső szót.

Specialitások:

Függetlenség: nem árulunk semmit, így nem vagyunk érdekelt egyik termék eladásában sem, csak a szakmai meggyőződésünk vezet

Szakértelem: szakembereink informatikai és közgazdasági végzettséggel, valamint több évtizedes szakmai tapasztalat rendelkeznek a rendszergazda szinttől az informatikai vezetésig

Valóban az ügyfelek szolgálatában: az ügyfeleink érdekeinek maximális szem előtt tartása mellett teszünk javaslatok (tanácsot kap, de több alternatíva közül választhat)

Mi a legnagyobb érték az Ön számára: a szakértelmünk és piacismeretünk révén jelentős költségmegtakarítást érhet el, elkerülheti a nem szakemberek által elkövetett tipikus hibákat

Elérhető ár: Szeged belterületén 5000 Ft az első óra, utána 2500 Ft/fél óra, helyszíni kiszállás

Számlaképesség: költségként elszámolható

Vissza a lap tetejére

Újdonság :: Szolgáltatások :: Munkáink :: Rólunk :: Kapcsolat

Copyright © 2005 Art of Web

XHTML ellenőrzés CSS ellenőrzés