Rólunk

Szűcs Imre

Szűcs Imre vagyok, a Buksi Kisállatfarm tulajdonosa. Már gyermekkorom óta foglalkozom állatokkal, a kutyákkal való szorosabb együttműködést 1979-ben kezdtem egy csodálatos, kan, német juhászkutyával, aki a barátom, sporttársam és tanítómesterem is volt. Fénykorában rengeteg munkakutya versenyen (IPO3, K3, WPO3) vettünk eredményesen részt.
Az első kiképzésvezetői igazolványomat még 1982-ben szereztem, azóta sok tapasztalatot gyűjtöttem a legkisebb fajtától a legnagyobbig. Német juhászkutyákat tenyésztek és tetováló mester vagyok. Nagyon sok kutyát, tenyésztőt, kutyakiképzőt, főiskolást, egyetemistát és állatorvost indítottam el, vagy segítettem a céljai elérésében. M.N.J.K. Szeged néven 1996-ban és 1999-ben is az év iskolája lettünk.
A Szegedi Magasszálló Keringők, Alföldi Bugák és a Standard postagalambok tenyésztésével és kiállításával is foglalkozom. Az állatok elhelyezésével, tenyésztésével kapcsolatos szakmai hozzáértésemet a Gyémántkoszorús Mester Tenyésztői cím elérése is bizonyítja. Országos és Fajta Klub kiállításokon évek óta rendszeresen bírálok. Több fajta szakbírálója és nemzetközi bíráló is vagyok.
Sok barátom, ismerősöm keresett meg azzal a kéréssel, hogy vállalnám-e a kutyájának a felügyeletét, mert nem tudja kire bízni, amíg elutaznak, vagy a házuk átalakítása folyik. Ebből jött az ötlet, hogy állatpanziót üzemeltessek. Az emberek és állatok iránti szeretet és érdeklődés mindig megvolt bennem, ezért nem volt nehéz jó partnereket találni, akik segítik munkámat.
Családias környezetben és minden igényt kielégítve dolgozunk, hogy mindenki megelégedettségét elérjük. Otthoni körülményeket teremtve az állatoknak kialakítottunk fűtött szobákat, a lakásban tartott kutyák, cicák számára. Tudunk fogadni vadászgörényeket, kismadarakat téli időszakban is. Az állatpanzióban a gazdikkal való beszélgetések során a kutyák és cicák tartásával, etetésükkel kapcsolatban felmerülő problémákra is megoldást találunk.
Csúcs minőségű eledeleket, kiegészítőket, felszereléseket, szállítódobozokat, hőszigetelt kutyaházakat, elektromos visszatartó rendszereket forgalmazok és ezeknek a termékeknek a területi képviselője vagyok Csongrád, Békés, Bács-Kiskun megyében.
Minden héten tartunk kutyaovit, ahol a kiskutyák játszhatnak és barátkozhatnak. Vasárnaponként tartok kutyaiskolát, ahol a gazdi saját kutyájával tanulhatja meg azokat a dolgokat, ami könnyebbé teszi az együttélést kedvencével.

Youtube videó indítása

Új szolgáltatásunk: Játszóházunkban akár minden nap reggeltől estig elfáradhatnak azok a kutyusok is, akik otthon túl sokat ugatnak, „szétrágják” a lakást és egyéb rosszalkodással bosszantják a szomszédokat és a gazdit. Szocializált, nyugodt, aranyos, együttműködő, szófogadó, kellemes társunk lehet utána. Az KEDVENCEK biztosan ezt választanák. Jelenleg a „ legújabb” KLIKKER módszer alapján folynak az oktatások.

Szeged, 2010. március 30.

Üdvözlettel:

Szűcs Imre
tulajdonos

XHTML ellenőrzés CSS ellenőrzés