Vendégeink írták

Dobó-Juhász Nikolett és Maya

„Kedves Buksi!

Teljesen kezdő kutya gazdiként szinte a nulláról indulva, én is mint sokan mások, elkövettem a tipikus hibákat. A legjobbat szerettem volna immáron 5 hónapos kutyusomnak, ezért elhittem egy jó nevű (nagyon felkapott) állatorvosnak, hogy az általa ajánlott kutyatáp használata a legjobb döntés. Ebben megerősített a tenyésztő is, akitől a kutyusom származik, hiszen ő is ezzel etette az általa tenyésztett kutyusokat. Volt még a dokinak egy intelme miszerint a kutyuson fél éves kora előtt nem lehet kullancsirtószert használni. Ezeknek a tanácsoknak köszönhetően a táptól viszketett és rózsaszín lett a bőre, barnás-sárgás lett a füle (Bichon Bolognese-ről van szó, hófehérnek kellene lennie az egész kutyának) és találtam a hátában 2 db kullancsot.
A ti szakértelmeteknek és tanácsotoknak köszönhetően átváltottunk a Belcando Puppy kutyatápra, melynek következtében a kutyusnak megszűnt a viszketése (alig 2 hónap alatt ) selymes lett a szőre és a füle is kifehéredett. A kutyasulitokban tanultaknak köszönhetően a mindennapi átvizsgálás közben még sikerült a kullancsokat is eltávolítani, mielőtt megszívhatták volna magukat. A tőletek vett kullancsriasztó folyadéknak és a nálatok tanultaknak köszönhetően biztonságban tudhatom a kis kedvencemet.
Minden olyan gazdinak aki egy kicsit is szereti és törődik a kutyusával csak javasolni tudom, hogy látogasson el hozzátok!
Köszönünk mindent!”

Dobó-Juhász Nikolett és Maya

Körmendyné kutyusa

„Kedves Imre!

Nagyon jól bevált a Belcando, Sziszi kutyusomnak!!! Valóban szebb lett a bundája, de ami fontos, hogy az allergiája látványosan javult.
Köszönöm! !!!!!!!!!!!!!!! :)))))))”

Körmendyné V. Judith

Malvin

„Kedves BUKSI!

Több hónapja járunk hozzátok és mind a kutya, mint a gazdi maximálisan elégedett Veletek! Akár csak 1 napra, akár hosszabb időre adjuk be Marvint Hozzátok, farok-csóválva várunk a kapu előtt reggelente, délután pedig fáradtan fekszünk le az ágyunkba, miután hazaérünk. Bármit kérdezek, minden kérdésemre kapok hasznos és saját tapasztalaton alapuló választ Tőletek. A Nálatok vásárolt száraz táp (Belcando) még a gazdi számára is ínycsiklandó :) Bízom benne, hogy a jövőben is minden marad ugyanígy és továbbra is lelkes „Buksisok” maradhatunk :)
Köszönök mindent!”

Roszkos Kornélia és Marvin

Dóriék kutyakiállításon

„Kedves BUKSI!

Ismét elkezdődött a kiállítási szezon és hála nektek, újból jó eredménnyel szerepeltünk! Köszönet a jó tanácsokért a táplálást illetően (az általatok javasolt BELCANDO volt a szponzor :-), a jó felkészítést és a kozmetikát! Nélkületek nem sikerült volna!
Találkozunk a következő suli napon!”

Dóri, Winnie......Edina

beagle kedvenc

„Tisztelt Buksi!

Levelemmel elégedettségem szeretném kifejezni a készülő vendégkönyvbe. A kutyusomról csatoltam képeket is, amelyből kérem válogasson kedvére!
Marci nevű beagle kutyusunk 5 napig élvezte a panzió szolgáltatásait. Sajnos nem vihettük magunkkal kedvencünk, de ő legalább olyan jól érezte magát, mint mi. Hazaérkezésünkkor épp olyan boldog és kiegyensúlyozott beaglet kaptunk vissza, mint akitől elbúcsúztunk. :) Összességében nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal, a higiéniás körülményekkel és a legmegfelelőbb alternatívának tűnik az olyan utazások alkalmára, amikor kutyusunk nagyon jól szórakozhat, annak ellenére, hogy nem lehet a gazdival.”

Dr. Tari Róbert és családja

Rexy akcióban

„Kedves Imre!

Mindenkinek, aki komolyan gondolja a kutyatartást, ajánlom, hogy keressen fel benneteket és fogadja meg a tanácsaitokat! Pár hét alatt az „akaratos kiskutyából” - „okos kiskutya” lehet, de ezt a gazdinak is el kell hinnie és sugároznia kell. Ez jó a kutyusnak és még jobb a gazdinak! Nem csak a kutyákkal kapcsolatos tanácsokat érdemes megfogadni. Sok emberi magatartással kapcsolatos dologra is fény derülhet.
További sok sikert kívánok mindenkinek!”

Makra Ágnes

XHTML ellenőrzés CSS ellenőrzés