This site will look much better in a browser that supports web standards, but it is accessible to any browser or Internet device.


Harmonia Consort


Ön itt áll: Kezdőlap > (Egyesület) > CélokAz egyesület létrehozásának céljai

furulya

A Harmonia Consort 2003. novembere óta működik egyesületi formában. Létrejöttünkkor elsősorban az a cél lebegett előttünk, hogy "örömzene" legyen, ami megszólal hangszereinken.

Természetesen nemcsak saját magunk szórakoztatására muzsikálunk, hanem szeretnénk, ha mindenki, aki hallgat minket egy pillanatra kilépne az élet zajos forgatagából és átadná magát az önfeledt zenehallgatásnak. Elsősorban a határok és korhatár nélküli zenei kultúra megismertetését szeretnénk elérni.

rozetta

További célunk az, hogy a fiatalok zenei ízlését hatékonyan, de ne erőszakosan formáljuk. Mivel mindannyian zenetanárként is dolgozunk, feladatunk, hogy a növendékeinknek példát mutassunk munkásságunkkal, művészetünkkel. Ugyanakkor a tanítás révén igyekszünk átadni tapasztalatainkat, tudásunkat a jövő muzsikusai számára.

Nemcsak önálló koncerteket adunk, hanem egy-egy kulturális rendezvény részeként is szívesen fellépünk. Szeretnénk rangos zenei fesztiválokon, zenei versenyeken is bemutatkozni. Végül, de nem utolsósorban tervezünk zenei találkozók, szakmai napok rendezését és lebonyolítását.


Kedves Látogatónk!

Reméljük mindent könnyen megtalál, amit a Harmonia Consorttal kapcsolatban tudni szeretne. A menü segít eligazodni. Ha valamit mégsem találna, használja a fenti keresőt, amely a Google jóvoltából a teljes honlap taralmában keres.

Amennyiben a következő koncertjeink érdeklik a Hírek/Friss rovatunkban mindig megtalálja.

Ha kérdése van az együttessel kapcsoltban, küldjön e-mailt a Harmonia Consort címére. Ha a honlappal kapcsolatban van észrevétele, javaslata, írjon a készítőnek. Eredményes böngészést!

Harmonia Consort