This site will look much better in a browser that supports web standards, but it is accessible to any browser or Internet device.


Harmonia Consort


Ön itt áll: Kezdőlap > (Hírek) > SajtóSajtó oldal

angyal

Ezen az oldalon a sajtó képviselőinek munkáját szeretnénk megkönnyíteni. Letölthető formában, röviden összefoglaltuk a Harmónia Consorttal kapcsolatos legfontosabb információkat. Igyekeztünk a tényekre koncentrálni, a művészi munkánk minősítése ugyanis véleményünk szerint a közönség és a kritikusok dolga.

Az anyagban megismerhetik a együttes történetét, elolvashatják a tagok és a vendégeink rövid szakmai életrajzát, a koncentjeinken megszólaltatott művek felsorolását.

2003-ban megalakítottuk a Harmónia Consort Kamarazene Egyesületet, hogy az együttes önfenntatóvá válhasson és azoknak a velünk szimpatizáló magánembereknek, cégeknek, akik azonosulni tudnak céljainkkal, lehetővé tegyük, hogy támogassák törekvéseinket.

Friss hírek nem szerepelnek az anyagban, mert azt gondoljuk, hogy erről célszerűbb a web oldalunkon folyamatosan tájékozódni. Egyébként kiemelt sajtó képviselőket rendszeresen, közvetlenül is megkeresünk, hogy a soronkövetkező eseményekről tájékoztatást nyújtsunk.

Az dokumentumot a kapcsolatfelvételhez szükséges elérési adatok, címek felsorolása zárja.

Kérjük, hogyha az anyaggal kapcsolatban észrevételük van, írják meg nekünk.

Köszönjük!

A dokumentum PDF formátumú, melynek megnyitásához az Acrobat Reader nevű program szükséges. Amennyiben még nincs telepítve a számítógépére, itt letöltheti. (magyar nyelvű, ingyenes)


Kedves Látogatónk!

Reméljük mindent könnyen megtalál, amit a Harmonia Consorttal kapcsolatban tudni szeretne. A menü segít eligazodni. Ha valamit mégsem találna, használja a fenti keresőt, amely a Google jóvoltából a teljes honlap taralmában keres.

Amennyiben a következő koncertjeink érdeklik a Hírek/Friss rovatunkban mindig megtalálja.

Ha kérdése van az együttessel kapcsoltban, küldjön e-mailt a Harmonia Consort címére. Ha a honlappal kapcsolatban van észrevétele, javaslata, írjon a készítőnek. Eredményes böngészést!

Harmonia Consort